Medisinpodden handler om legemidler og legemiddelbruk, sykdommer og bivirkninger. Medisinpodden er først og fremst laget for pasienter og pårørende, men også for helsepersonell, studenter og alle andre som har lyst til å lære mer om legemidler og legemiddelbruk.
Programledere: Klinisk farmasøyt Hilde Frøyland & Sykehusapoteker Ragnhild Holtskog
Produsent: Hilde Frøyland

هذه الحلقة عن الكورونا ولقاحات الكورونا والتطعيم. الحلقة مترجمة إلى العربية من خلالالصيدلانية لينا الشبيب. نتحدث إلى كبير أطباء مكافحة العدوى والمتخصص في الأمراضالمعدية كنوت سبرين ، مستشفى دياكونيمة في اوسلو. 

ى يدور الحديث حول فيروس كورونا ، وطرق العدوى ، واللقاحات المختلفة ، وكيفية عمل اللقاحات ، ومن يجب تطعيمه ولماذا ، والآثار الجانبية ، وهل يودي اخذ اللقاح الى الوفاة ومواضيع كثيرة اخر

Denne episoden handler om korona, koronavaksiner og vaksinering. Episoden blir oversatt til arabisk av farmasøyt Lina Alshbib. Vi samtaler med smittevernoverlege og spesialist i infeksjonsmedisin Knut Spæren, Diakonhjemmet sykehus. 

Samtalen handler om koronaviruset, smitteveier, ulike vaksiner, hvordan vaksinene virker, hvem som bør vaksinere seg og hvorfor, bivirkninger og om man kan dø av å ta vaksinen og mye, mye mer. 

Share | Download(Loading)
Podbean App

Play this podcast on Podbean App